Hodnocení ekonomické efektivnosti vybraného investičního projektu výstavby teplárny na biomasu - Šimůnek, Patrik; Hrdý, Milan; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem diplomové práce je vyhodnocení ekonomické efektivnosti investičního projektu v energetice za platných legislativních podmínek pro teplárenství v České republice a technických omezení zařízení teplárny. Vyhodnocení efektivnosti přínosu projektu ke zvýšení tržní hodnoty je za pomoci zpracovaného technického a ekonomického modelu v programu MS EXCEL včetně příslušné citlivostní analýzy.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses