Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Rapa, s. r. o. - Nguyenová, Michaela (2024)
Cílem mé bakalářské práce je poskytnout komplexní pohled na finanční situaci společnosti Rapa, s.r.o.za období 2017-2021 a následně nastínit její prognózu budoucího vývoje pro rok 2022 z pohledu externího analytika. Práce je rozdělena do pěti hlavních kapitol. První kapitola stručně popisuje pojem finanční analýza, její účel a zdroje informací. Ve druhé a třetí kapitole jsou představeny analyzovaná společnost Rapa, s.r.o. a vybraní konkurenti. Čtvrtá kapitola se soustředí na detailní zpracování finanční analýzy společnosti Rapa, s.r.o. Poslední kapitola je zaměřena na prognózu jejího budoucího vývoje pro rok 2022.