HYPOTÉČNÍ ÚVĚRY A STAVEBNÍ SPOŘENÍ V ČESKÉ REPUBLICE A JEJICH POROVNÁNÍ - Chaloupka, Josef (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá financováním bydlení v České republice. Práce se člení na dvě části – část popisující hypoteční úvěry v České republice a část, která se zaměřuje na stavební spoření v České republice. Na konci každé ze dvou částí je k dispozici srovnání jednotlivých poskytovatelů příslušných produktů na našem domácím trhu. Závěr této práce je shrnutí obou produktů do hromady a vyvození možností pro klienta jednotlivých potencionálních poskytovatelů z hlediska toho, co pro něho bude nejlepší varianta.