HYPOTÉČNÍ ÚVĚRY A STAVEBNÍ SPOŘENÍ V ČESKÉ REPUBLICE A JEJICH POROVNÁNÍ - Chaloupka, Josef; Radová, Jarmila; Fiala, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá financováním bydlení v České republice. Práce se člení na dvě části – část popisující hypoteční úvěry v České republice a část, která se zaměřuje na stavební spoření v České republice. Na konci každé ze dvou částí je k dispozici srovnání jednotlivých poskytovatelů příslušných produktů na našem domácím trhu. Závěr této práce je shrnutí obou produktů do hromady a vyvození možností pro klienta jednotlivých potencionálních poskytovatelů z hlediska toho, co pro něho bude nejlepší varianta.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses