Obchodování na devizovém trhu - Horečka, Filip; Vejmělek, Jan; Šíma, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
V bakalářské práci je popsán devizový trh a jeho základy jeho fungování. V jednotlivých kapitolách popisuji mnou navrženou obchodní strategii, používané nástroje devizového trhu, využívané webové stránky a fundamentální analýzu používaná v rámci strategie. V závěrečné kapitole práce je vypracovaný backtest na vybrané měnové páry. Testované období byl kalendářní rok 2020. Strategie byla vyhodnocena jako profitabilní.
Vedoucí práce: Jan Vejmělek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses