Daně v účetnictví dle předpisů v Hong Kongu a České republice - Vaškaninová, Lívia; Marek, Patrik; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá výpočtem a účtováním daní podle legislativních předpisů platných v České republice a v Hongkongu. Hlavním zaměřením je rozbor splatné a odložené daně, přičemž práce neopomíjí ani kapitoly věnované nepřímým a dalším druhům daní. Cílem studie je poskytnout analýzu rozdílů ve výpočtu a účtování vybraných daní v obou zemích. Výsledky jsou ilustrovány na praktickém příkladu.
Vedoucí práce: Patrik Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses