Finanční analýza společnosti BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s. - Štrobl, Dominik (2024)
Tato bakalářská práce má za cíl zhodnotit finanční zdraví společnosti BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s. pro potenciálního investora za pomocí finanční analýzy. V této práci se budeme na podnik dívat skrz horizontální a vertikální analýzu, zaměříme se na poměrové ukazatele, dále zhodnotíme free cashflow a vytvoříme finanční plán.