Finanční analýza společnosti BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s. - Štrobl, Dominik; Nohýnková, Barbora; Poborský, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce má za cíl zhodnotit finanční zdraví společnosti BARVY A LAKY HOSTIVAŘ, a.s. pro potenciálního investora za pomocí finanční analýzy. V této práci se budeme na podnik dívat skrz horizontální a vertikální analýzu, zaměříme se na poměrové ukazatele, dále zhodnotíme free cashflow a vytvoříme finanční plán.
Vedoucí práce: Barbora Nohýnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses