Porovnání vypovídací schopnosti konsolidované účetní závěrky sestavené podle českých účetních předpisů a IFRS - Martínková, Karolína; Purina, Marina; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Diplomová práce se zabývá problematikou konsolidované účetní závěrky. Cílem práce je porovnání vypovídací schopnosti konsolidovaných účetních závěrek sestavených dle českých a mezinárodních účetních standardů IFRS. Teoretická část, která je podložena především legislativou, přináší shrnutí rozdílů v postupech a metodách dle jednotlivých předpisů. V praktické části je pak vypovídací schopnost analyzována na konkrétních společnostech v České republice.
Vedoucí práce: Marina Purina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses