Pojištění budov a domácností v ČR - Lakomá, Rena (2024)
Diplomová práce se zabývá neživotním pojištěním majetku obyvatelstva se zaměřením na budovy a domácnosti. Z počátku se snaží analyzovat a vyhodnotit situaci na českém pojistném trhu, dále specifikovat aktuální trendy a novinky na trhu a v neposlední řadě predikovat budoucí vývoj tohoto pojištění.