Finanční a strategická analýza Raiffeisenbank a.s. - Balabina, Yulyana; Radová, Jarmila; Palán, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na finanční a strategickou analýzu Raiffeisenbank v období let 2018 až 2023. V rámci první části této diplomové práce jsou vymezeny konkrétní metody a nástroje používané při provádění finanční a strategické analýzy. V druhé části byla provedena analýza aktiv a pasiv, analýza výsledovky, rentability, likvidity a kapitálové přiměřenosti. Ve třetí části byla prováděna analýza bankovního sektoru, strategická analýza a posouzení dopadu nových technologií. Závěr práce shrnuje důležité poznatky získané během provádění finanční a strategické analýzy Raiffeisenbank a.s.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses