Dotace v účetnictví - Svoboda, Vít; Čiperová, Lenka; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Dotace se staly v dnešní době klíčovým faktorem pro financování mnoha podniků. Jejich správa přináší mnoho administrativních a účetních komplikací, což často vede k chybám a následným pokutám. Tato bakalářská práce má za cíl zvýšit povědomí o procesu získávání dotací, aby podnikatelé byli schopni lépe dodržovat právní předpisy a minimalizovat riziko chyb. Dále se zabývá aplikací teoretických poznatků na konkrétní podnik a analyzuje dopad dotací na jeho účetní výkazy.
Vedoucí práce: Lenka Čiperová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses