Využití informačních technologií v účetnictví - Belan, Patrik; Křivanec, Oto; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Táto bakalářská práce se zaměřuje na porovnání zpracování účetních dokladů manuálním způsobem a zpracování účetních dokladů při využití umělé inteligence. V první částí textu je vysvětlená základní náležitosti elektronických dokladů a elektronické komunikace. Dále se už práce zaobírá jednotlivými způsoby zpracování účetních dokladů. Cílem této práce je porovnání časové a finanční náročnosti obou způsobů a vypracování doporučení pro podniky různých velikostí.
Vedoucí práce: Oto Křivanec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses