Plánování rozpočtu výroby ve vybraném podniku - Novotná, Marie; Zahradníček, Tomáš; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem „Plánování rozpočtu výroby ve vybraném podniku“. V teoretické část jsou shrnuty základní pojmy v oblasti rozpočtů, nákladů a kalkulací a jejich rozdělení. V praktické části je představena společnost, její hlavní činnost a současný stav plánování výroby. Na základě teoretických poznatků shrnutých v první části, byly provedeny kroky směřující k sestavení rozpočtu výroby pro vybrané výrobky společnosti. Poté byla zanalyzována situace z části období, na který byl rozpočet sestaven a navrhnuta opatření do budoucna.
Vedoucí práce: Tomáš Zahradníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses