Bezhotovostní ekonomika - Janoušková, Klára (2024)
Cílem této Bakalářské práce na téma Bezhotovostní ekonomika je srovnání situace v České republice se Švédskem. První část je zaměřena na seznámení se s pojmem Bezhotovostní ekonomika. Následující část práce obsahuje shrnutí současné situace v České republice a ve Švédsku. Dále bude porovnáno postavení sledovaných zemí vůči tomuto tématu a budou vyvozeny výsledné efekty a důvody, proč tomu tak je. Následně doporučím, jak negativním důsledkům předejít. V závěru vyjádřím svůj osobní názor na Bezhotovostní ekonomiku a shrnu celou práci.