Bezhotovostní ekonomika - Janoušková, Klára; Hládek, Tomáš; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem této Bakalářské práce na téma Bezhotovostní ekonomika je srovnání situace v České republice se Švédskem. První část je zaměřena na seznámení se s pojmem Bezhotovostní ekonomika. Následující část práce obsahuje shrnutí současné situace v České republice a ve Švédsku. Dále bude porovnáno postavení sledovaných zemí vůči tomuto tématu a budou vyvozeny výsledné efekty a důvody, proč tomu tak je. Následně doporučím, jak negativním důsledkům předejít. V závěru vyjádřím svůj osobní názor na Bezhotovostní ekonomiku a shrnu celou práci.
Vedoucí práce: Tomáš Hládek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses