Finanční analýza společnosti Benu Česká republika s.r.o. - Adam, Jakub; Borz, Jan; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti BENU Česká republika s.r.o. Bakalářská práce bude rozdělena do několika částí. V první části práce se zaměříme na charakteristiku dané společnosti a charakteristiku konkurenčních společností. Následně vypracujeme finanční analýzu společnosti BENU Česká republika za roky 2018-2022 a porovnáme ukazatele s vybranými konkurenty. V závěru práce proběhne souhrn výsledků získaných finanční analýzou. Data ke zpracování budou získána z veřejně dostupných zdrojů.
Vedoucí práce: Jan Borz
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses