Oceňování zásob v závislosti na požadavcích různých uživatelů - Formánková, Anna (2024)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza a následné porovnání jednotlivých způsobů oceňování zásob. V teoretické části se probírají různé možnosti oceňování při pořízení a následně jejích vyskladnění. Tyto různé možnosti jsou podrobně rozebrány. Praktická část se zabývá vyhodnocením jednotlivých možností oceňování, které využívá společnost Kasia Vera s.r.o.. Dále dochází k porovnání různých metod oceňování a diskuzi, zda firma využívá vhodnou metodu, popřípadě se řeší návrh na efektivnější metodu.