Oceňování zásob v závislosti na požadavcích různých uživatelů - Formánková, Anna; Šoljaková, Libuše; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza a následné porovnání jednotlivých způsobů oceňování zásob. V teoretické části se probírají různé možnosti oceňování při pořízení a následně jejích vyskladnění. Tyto různé možnosti jsou podrobně rozebrány. Praktická část se zabývá vyhodnocením jednotlivých možností oceňování, které využívá společnost Kasia Vera s.r.o.. Dále dochází k porovnání různých metod oceňování a diskuzi, zda firma využívá vhodnou metodu, popřípadě se řeší návrh na efektivnější metodu.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses