Environmentálne aspekty dopravy v Českej republike - Pintérová, Monika; Mervart, Michal, 1977-; Puchá, Nikoleta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Predložená diplomová práca sa zaoberá environmentálnymi aspektmi dopravy v Českej republike, pričom sa zameriava na analýzu jednotlivých ukazovateľov na základe rôznych kritérií.Cieľom práce je analyzovať tieto aspekty dopravy v Českej republike na základe údajov získaných z oficiálnych stránok Českého štatistického úradu. Práca sa snaží poukázať na významnú časť dopravy s dopadom na životné prostredie. Záver práce obsahuje informácie o podpore ochrany životného prostredia a predpokladaný budúci vývoj, ktorý možno v tejto sfére očakávať.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses