Analýza sortimentu a zavádzanie novej rady produktu vo veľkoobchode - Tomiq, Klodina; Vávra, Oldřich; Tahal, Radek, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Hlavným cieľom mojej diplomovej práce je analyzovať aktuálny stav sortimentu čistiacich prostriedkov vo vybranom veľkoobchode a následné zavádzanie novej rady produktu, ktorou bude „profesionálny sortiment“ v sekcii čistiacich prostriedkov. V teoretickej časti budú popísané teoretické postupy, ktoré napomôžu k samotnej analýze. V praktickej časti budú popísané konkrétne postupy pri analýze sortimentu a väčší dôraz bude kladený na zavádzanie novej rady produktu. Pri zavádzaní novej rady produktu budú popísané jednotlivé kroky, ktoré sú potrebné vykonať.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses