Marketingové rozdíly v reklamě v zahraničí oproti ČR - Dao, Ha (2018)
Tato diplomová práce se věnuje marketingovým rozdílům v reklamě v zahraničí oproti České republice. V první části práce jsou objasněna teoretická východiska, která se vztahují k dané problematice. V praktické části je představena organizace zabývající se výrobou a prodejem pivních produktů, pro kterou je sestavena návrhová část reklamní kampaně pro expanzi na čínský trh. Vzniklá doporučení vycházejí z vlastního šetření, které má podobu kvalitativních rozhovorů s vybranými odborníky na mezinárodní marketing a reklamu. Na základě výzkumu byla vypracována základní doporučení pro reklamu v Číně jako je např. využití lokální marketingové a reklamní agentury, využití online reklamy jako hlavního druhu, reklama značky na esport akcích, využití názorových vůdců.