Marketingové rozdíly v reklamě v zahraničí oproti ČR - Dao, Ha; Vávra, Oldřich; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se věnuje marketingovým rozdílům v reklamě v zahraničí oproti České republice. V první části práce jsou objasněna teoretická východiska, která se vztahují k dané problematice. V praktické části je představena organizace zabývající se výrobou a prodejem pivních produktů, pro kterou je sestavena návrhová část reklamní kampaně pro expanzi na čínský trh. Vzniklá doporučení vycházejí z vlastního šetření, které má podobu kvalitativních rozhovorů s vybranými odborníky na mezinárodní marketing a reklamu. Na základě výzkumu byla vypracována základní doporučení pro reklamu v Číně jako je např. využití lokální marketingové a reklamní agentury, využití online reklamy jako hlavního druhu, reklama značky na esport akcích, využití názorových vůdců.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses