Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Mo-BRUK S.A. - Široký, Jakub (2024)
Hlavním tématem práce je finanční analýza společnosti Mo-BRUK za roky 2018–2022 a prognóza budoucího vývoje, která vychází z poznatků SWOT analýzy. Analyzovaná společnost byla v práci porovnávána s konkurenčními podniky vybranými na základě předem stanovených kritérií. V práci byla použita pouze veřejně dostupná data, především výroční zprávy jednotlivých společností.