Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Mo-BRUK S.A. - Široký, Jakub; Marek, Petr; Husák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Hlavním tématem práce je finanční analýza společnosti Mo-BRUK za roky 2018–2022 a prognóza budoucího vývoje, která vychází z poznatků SWOT analýzy. Analyzovaná společnost byla v práci porovnávána s konkurenčními podniky vybranými na základě předem stanovených kritérií. V práci byla použita pouze veřejně dostupná data, především výroční zprávy jednotlivých společností.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses