Fundamentální analýza společnosti NVIDIA - Kopeček, Šimon (2024)
Tato Bakalářská práce se zaměřuje na fundamentální analýzu společnosti NVIDIA. Firma je analyzována na třech úrovních. Nejdříve se v bakalářské práci zabývám globální analýzou, kde se zkoumá vliv ekonomických faktorů na hodnotu akcie. V druhé části práce se věnuji odvětvové analýze se zaměřením na sektor datových center a AI čipů. Třetí a poslední část se týká firemní analýzy, kde jsem pomocí metody DCF Entity a metody P/E forward provedl výpočet vnitřní hodnoty společnosti.