Zhodnocení regulace pojišťovacích zprostředkovatelů - Klouček, Matěj (2024)
Cílem práce je analyzovat stav regulace na českém pojistném trhu a zhodnotit dopady na jeho subjekty, zejména na pojišťovací zprostředkovatele a jejich zákazníky. Práce bude vycházet ze zákonu č. 170/2018 sb. o distribuci pojištění a zajištění. Dále budou zahrnuty poznatky z praxe a osobní názory zprostředkovatelů.