Zhodnocení regulace pojišťovacích zprostředkovatelů - Klouček, Matěj; Ducháčková, Eva, 1958-; Pecina, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem práce je analyzovat stav regulace na českém pojistném trhu a zhodnotit dopady na jeho subjekty, zejména na pojišťovací zprostředkovatele a jejich zákazníky. Práce bude vycházet ze zákonu č. 170/2018 sb. o distribuci pojištění a zajištění. Dále budou zahrnuty poznatky z praxe a osobní názory zprostředkovatelů.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses