Determinanty cen nemovitostí v Praze a Dublinu - Novák, Michael; Dudzich, Viktar; Šíma, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem této práce je osvětlit vývoj pražského a dublinského trhu nemovitostí. Každé z těchto měst má unikátní trh nemovitostí a stejné determinanty mají různý účinek na ceny nemovitostí. Pomocí sledování historického vývoje, analýzy dopadů krizí a použití těchto poznatků při korelační a regresní analýze se práce bude snažit tyto determinanty řádně vysvětlit, interpretovat a formulovat jasné závěry o jejich vztazích s cenami nemovitostí.
Vedoucí práce: Viktar Dudzich
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses