Finanční řízení developerského projektu - Šimek, Milan; Šoljaková, Libuše; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Diplomová práce „Finanční řízení developerského projektu“ sleduje dva dílčí cíle: i) výběr optimálního zdroje financování a ii) volbu takové podoby projektu, která bude disponovat nejvyšší finanční návratností a zároveň bude reálná vzhledem k aktuální tržní situaci. V teoretické části jsou představeny základní teoretická východiska developerských projektů, jejich účastníci, specifika jednotlivých fází a možnosti jejich financování. V praktické části jsou potom získané poznatky aplikovány na modelový projekt spočívající ve výstavbě logistického areálu, je zvolena jeho optimální varianta a způsob financování.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses