Finanční analýza atletického oddílu T.J. Sokol Kolín - atletika - Novotná, Lenka; Poborský, František; Kohoutek, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu českého atletického oddílu T.J. Sokol Kolín – atletika za období 2019-2022. Finanční analýza je provedena pomocí horizontální a vertikální analýzy. Následně je pro kolínský atletický oddíl vypracována SWOT analýza. Dále se v této práci nachází komparace zmiňovaného oddílu s dalšími dvěma vybranými atletickými oddíly pomocí poměrových ukazatelů. V poslední části se práce zabývá analýzou financování atletického oddílu v Kolíně, kde je zjišťováno, jaké náklady jsou potřebné pro fungování a také jakých výnosů oddíl dosahuje.
Vedoucí práce: František Poborský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses