Zavedení školného na veřejných vysokých školách - Procházková, Aneta; Slintáková, Barbora; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Má diplomová práce je orientována na zkoumání financování vysokoškolského systému v České republice. Především se zaměřuje na ochotu studentů podílet se na financování studia. V teoretické části jsem vymezila, jak funguje financování vysokých škol v České republice a ostatních státech OECD. V praktické části se zabývám otázkou, zda jsou studenti Vysoké školy ekonomické v Praze se ochotni podílet na financování jejich studia prostřednictvím školného. Zjišťuji, jaké studenti vidí největší překážky nebo jak, a do jaké míry by je zavedení školného ovlivnilo.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses