Fundamentální analýza akcie The Coca-Cola Company - Škurek, Martin (2024)
Má bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou společnosti The Coca-Cola Company. Cílem práce je provedení fundamentální analýzy a stanovení vnitřní hodnoty akcie. Vnitřní hodnotu lze stanovit pomocí různých modelů a následně ji porovnat s tržní cenou. První části práce se budu zabývat globální fundamentální analýzou, kde budu rozebírat jednotlivé fundamentální faktory a jaký mají dopad na akciový trh. Ve druhé části práce podrobně rozeberu odvětvovou analýzu, tedy prostředí, ve kterém společnost působí a ve třetí části se zaměřím na samotnou společnost Coca-Cola a výpočtu vnitřní hodnoty akcie.