Fundamentální analýza akcie společnosti L'Oréal S.A. - Fabián, Martin (2024)
Bakalářská práce se zabývá komplexní fundamentální analýzou společnosti L'Oréal S.A., která je ikonou francouzského akciového trhu a globálním lídrem svého odvětví. Závěry implikované analýzou globálních faktorů, značí pozitivní budoucí výhled pro akciové trhy v USA a EU. Odvětvová analýza odhalila klíčové informace o oligopolní struktuře odvětví, jeho neutralitě vůči hospodářskému cyklu a slibnému vývoji v dalších letech. Závěrečná firemní analýza poskytuje informace o kvantitativních a kvalitativních aspektech společnosti jakými jsou strategie, ESG, finanční zdraví, výnosy, vnitřní hodnota akcie společnosti a investiční doporučení.