Fundamentální analýza akcie společnosti L'Oréal S.A. - Fabián, Martin; Veselá, Jitka; Babušík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce se zabývá komplexní fundamentální analýzou společnosti L'Oréal S.A., která je ikonou francouzského akciového trhu a globálním lídrem svého odvětví. Závěry implikované analýzou globálních faktorů, značí pozitivní budoucí výhled pro akciové trhy v USA a EU. Odvětvová analýza odhalila klíčové informace o oligopolní struktuře odvětví, jeho neutralitě vůči hospodářskému cyklu a slibnému vývoji v dalších letech. Závěrečná firemní analýza poskytuje informace o kvantitativních a kvalitativních aspektech společnosti jakými jsou strategie, ESG, finanční zdraví, výnosy, vnitřní hodnota akcie společnosti a investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses