Analýza hospodaření společnosti ETA a.s. se zaměřením na výkonnost v období pandemie COVID-19 - Kollertová, Lucie (2024)
Práce se zabývá analýzou hospodaření společnosti ETA a.s. Jejím cílem je zhodnotit podnik pro potřeby potenciálních věřitelů, aby se na základě těchto informací mohli rozhodnout o investici do společnosti. K naplnění cíle byly provedeny dílčí analýzy od roku 2018 do roku 2022. Práce poskytuje porovnání s odvětvím a hlavními konkurenty společnosti.