Analýza hospodaření společnosti ETA a.s. se zaměřením na výkonnost v období pandemie COVID-19 - Kollertová, Lucie; Husák, Martin; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Práce se zabývá analýzou hospodaření společnosti ETA a.s. Jejím cílem je zhodnotit podnik pro potřeby potenciálních věřitelů, aby se na základě těchto informací mohli rozhodnout o investici do společnosti. K naplnění cíle byly provedeny dílčí analýzy od roku 2018 do roku 2022. Práce poskytuje porovnání s odvětvím a hlavními konkurenty společnosti.
Vedoucí práce: Martin Husák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses