Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a. s. - Pešta, Jeroným (2024)
Bakalářská práce se soustředí na zhodnocení finanční situace pivovaru Plzeňský Prazdroj, a.s. v rozmezí let 2018–2022. Společnost bude srovnána se třemi největšími konkurenty na českém trhu a v závěru bude zpracován finanční plán. Práce se dělí na tři části. První část se zabývá představením společnosti. Druhá část představuje konkurenci analyzované společnosti a třetí, praktická část, se zabývá finanční analýzou a finančním plánem.