Analýza úvěrů na financování bydlení a porovnání jejich nákladovosti - Skorčík, Jan; Radová, Jarmila; Vasyliev, Dmytro; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce na úvod uvede čtenáře do kontextu problematiky vlastního bydlení. Následně představí jednotlivé produkty, teoretické definice a znalosti potřebné k pochopení celé problematiky. Dále práce rozebírá jednotlivé faktory ovlivňující poptávku a nabídku jednotlivých produktů. Práce následně pomocí vstupních dat porovnává produkty a poskytuje na základě zjištěných poznatků a aktuálních tržních podmínek doporučení pro žadatele o dluhové financování. Vstupními daty se rozumí tržní nabídky jednotlivých finančních institucí, regulatorní podmínky ČNB a parametry modelových příkladů pro jednotlivé analyzované produkty.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses