Přístupy k financování developerských projektů - Mazák, Lukáš; Marek, Petr; Turczer, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce se zabývá průřezovou analýzou developerského trhu a zkoumá v praxi využívané zdroje financování a jejich částky na jednotlivých projektech v České republice. Teoretická část práce se zaměřuje na segmentaci developerského trhu v České republice, trendy, které můžeme v poslední době sledovat a na možné způsoby zajištění zdrojů s důrazem na výhody a nevýhody jednotlivých možností a na jejich podmínky a předpoklady k využití. V praktické části se práce věnuje představení a analýze zdrojů jednotlivých projektů. Z provedené analýzy pak bylo vyhotoveno shrnutí představující přehled využívaných forem financování, jejich četnosti a výše zdrojů, kterou z nich subjekty čerpají.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses