Ocenění společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o. s posouzením ESG - Hlinková, Barbora; Rýdlová, Barbora, 1976-; Rada, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem diplomové práce je ocenění společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o. k 31. 12. 2022 a analýza vlivu ESG dané společnosti na hodnotu podniku v podobě due diligence. Práce je rozdělena na několik hlavních částí, a to na finanční analýzu, strategickou analýzu, ESG due diligence, generátory hodnoty, finanční plán a samotné ocenění. Metodou pro ocenění společnosti Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o. byla stanovena metoda DCF equity.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses