Finanční analýza výkazu zisku a ztráty ve vybraných fitness centrech - Mynajová, Veronika; Randáková, Monika, 1966-; Jošt, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem bakalářské práce je finanční analýza výkazů zisku a ztráty ve vybraných fitness centrech za období 2019–2022. Práce je rozdělená do třech hlavních kapitol. První kapitola charakterizuje strukturu výkazu zisku a ztráty v účelovém a druhovém členění. Druhá kapitola se zaměřuje na horizontální a vertikální analýzu výkazu zisku a ztráty a vybrané poměrové ukazatele týkající se rentability. Praktická část je obsažena ve třetí kapitole, kde jsou zvolené společnosti analyzovány na základě teoretické části. V závěru práce je zhodnocení jednotlivých společností během sledovaného období a celkové porovnání poměrových ukazatelů mezi vybranými fitness centry.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses