Daňové ráje a způsoby jejich využití v mezinárodním finančním plánování - Kaisler, Jan (2025)
Bakalářská práce Finanční analýza podniku Cebia s.r.o. se zaměřuje na stabilitu a zhodnocení zdraví daného podniku pomocí metod finanční analýzy. V teoretické části jsou představeny a popsány základní metody, pojmy a zdroje finanční analýzy. V části praktické se aplikují teoretické metody do praxe na vybraném podniku Cebia, spol. s r.o. na závěr práce se zhodnotí výsledky, stabilita firmy a budou představeny návrhy na zlepšení.