Vývoj problému nedostatečné technické a občanské vybavenosti a odlivu populace v městysu Peruc - Dudová, Veronika; Louda, Tomáš, 1955-; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá tématem nedostatečné technické a občanské vybavenosti a problémem nízkého zalidnění spojeným s odlivem a stárnutím populace na území městysu Peruc v Ústeckém kraji. Bakalářská práce zjišťuje, jak probíhal vývoj v dostupnosti vybraných prvků technické a občanské vybavenosti ve sledovaném období 2013-2023. Také popisuje strukturu a pohyb místního obyvatelstva. Hypotéza je, zdali je problém nízkého zalidnění v městysu Peruc způsoben nedostatečnou technickou či občanskou vybaveností. Tato práce vychází především z údajů poskytnutých starostou městysu Peruc a ze statistických údajů z matričního úřadu městysu Peruc.
Vedoucí práce: Tomáš Louda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses