Kreditné karty v ponuke komerčných bánk z pohľadu študenta - Nejedlíková, Nina; Hládek, Tomáš; Fiala, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cieľom bakalárskej práce „Kreditné karty v ponuke komerčných bánk z pohľadu študenta“ je analýza a komparácia súčasnej ponuky kreditných kariet, ktoré sú ponúkané komerčnými bankami v Českej republike a vhodné pre študenta. Prvá časť práce sa venuje teoretickým poznatkom o platobných a kreditných kartách. Okrem histórie, členenia kariet, základných pojmov a legislatívy sa tu nachádzajú aj poznatky o ochrane kariet. V ďalšej časti sú uvedené informácie o kreditných kartách vybraných bánk, ktoré sú následne porovnávané. Súčasťou je aj odporučenie k výberu správnej kreditnej karty. Posledná kapitola zhŕňa informácie získané z dotazníkového šetrenia.
Vedoucí práce: Tomáš Hládek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses