Sestavení nového pojistného produktu - pojištění ztráty pracovního poměru - Mendl, Martin (2024)
Tématem bakalářské práce je sestavení nového pojistného produktu, a to konkrétně konceptu pojištění ztráty pracovního poměru, tedy pojistného plnění v případě výpovědi ze strany zaměstnavatele. První kapitola se zabývá shrnutím současných produktů na trhu v relevantní sféře. Druhá kapitola detailně popisuje vymyšlený produkt a všechny jeho parametry. V poslední třetí kapitole se práce věnuje teoretické implementaci nového pojistného do současného pojistného trhu, včetně výpočtu předpokládaného pojistného a marketingu.