Sestavení nového pojistného produktu - pojištění ztráty pracovního poměru - Mendl, Martin; Tisová, Petra; Stádník, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tématem bakalářské práce je sestavení nového pojistného produktu, a to konkrétně konceptu pojištění ztráty pracovního poměru, tedy pojistného plnění v případě výpovědi ze strany zaměstnavatele. První kapitola se zabývá shrnutím současných produktů na trhu v relevantní sféře. Druhá kapitola detailně popisuje vymyšlený produkt a všechny jeho parametry. V poslední třetí kapitole se práce věnuje teoretické implementaci nového pojistného do současného pojistného trhu, včetně výpočtu předpokládaného pojistného a marketingu.
Vedoucí práce: Petra Tisová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses