Kreditní karty - Příhodová, Michaela (2024)
1) Historie kreditních karet 2) Obecné informace o kreditních kartách, jejich využití, fungování 3) Porovnání výhod kreditních karet u bankovních společností 4) 2 dotazníky - studenti a pracující lidé 5) Vyhodnocení dotazníku - zda využívají platebních karet a jejich výhod