Kreditní karty - Příhodová, Michaela; Hládek, Tomáš; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
1) Historie kreditních karet 2) Obecné informace o kreditních kartách, jejich využití, fungování 3) Porovnání výhod kreditních karet u bankovních společností 4) 2 dotazníky - studenti a pracující lidé 5) Vyhodnocení dotazníku - zda využívají platebních karet a jejich výhod
Vedoucí práce: Tomáš Hládek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses