Legalizace, regulace a zdanění konopí - Štěpánek, Ondřej (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na legalizaci, regulaci a především zdanění konopí v České republice. Seznamuje čtenáře s moderním pojetím konopného odvětví, způsoby zpracování a využití pro lékařské či rekreační účely. Hlavním cílem je analýza zahraničních zdaňovacích modelů, jejich aplikování na podmínky v České republice a posouzení ekonomických a fiskálních dopadů legalizace konopí.